vastaa teknisen grafiikan ja kuvituksen tarpeisiinne

Kuvitus

Kuvitusta projektiin "Muistoja kiviseltä rannalta".

Taitto: 4-sivuinen esite

4-sivuinen uutiskirje saksalaiselle yritykselle, joka tekee patentti- ja mallisuoja- piirustuksia. Viimeisin CMM Newsletter täällä.

Lean- kuvituksia

Erilaisia leaniin liittyviä kuvituksia vuosilta 2021-2023. Kuvissa pyrittiin yhtenäiseen siniseen väritykseen yrityksen nimen mukaan.

Valokuvaus - Powerpoint taustakuvat

Asiakkaan toiveena oli saada arktiseen ympäristöön sijoittuvaan esitykseensä mahdollisimman kylmiä ja jäisiä taustakuvia, jotka painottavat arktisten suunnitteluprojektien haastavuutta. Merisavun täyttämät maisemat kuvattu Espoossa meren jäätyessä. Värimaailmaksi valittiin tumma tausta valkoisilla kirjaimilla, koska printtejä ei tarvittu.

Julkisivujen kosteusongelmat- kuvitus

Aloituskuva powerpoint-esitykseen julkisivujen ongelmista kosteuden suhteen.

Kuvitus - Vesimittari-ikoni

Ikoneita Vesimittaripalvelu-yritykselle. Yrityksen idea oli käyttää mainosesitteissään vesimittarin kuvaa, jossa olisi pohjana vanhan mallinen vesimittari, kuten vasemmalla. Mittaria muutettiin kuitenkin niin, että vanhan mallisen mittarin näyttö on uuden digitaalisen mittarin näyttö. Värillisen kylmän veden sinisen ja lämpimän veden punaisen version lisäksi oli myös mustavalkoinen versio ja versioita kahdella mittarilla. Erilaisia versioita oli lopulta 10 kappaletta.