vastaa teknisen grafiikan ja kuvituksen tarpeisiinne

CAD- piirtäminen

70-luvulla rakennetun omakotitalon CAD-pohjapiirustuksen teko vanhojen paperisten rakennuspiirustusten ja asiakkaan uusien mittausten perusteella. Piirustusta käytettiin tulevien remonttien pohjana sähkö- ja LVI-piirustuksia varten.

Asennusohjekuvat

Väritetyt asennusohjekuvat teknisestä laitteesta. Kuvat on tehty prototyypin perusteella, josta on otettu piirustuksen pohjaksi valokuvat asennuksen eri vaiheissa. Kuvia oli lopullisessa esitteessä yli 20 kappaletta.

Palvelut

Esimerkkejä Vis Graphicsin tarjoamista teknisen grafiikan palveluista.

Patenttikuvat

Detaljeja patenttikuvista, jotka eivät esitä mitään tiettyä keksintöä. Patentti- ja mallisuojakuvien piirtäminen yli 20 vuoden kokemuksella.

Pesukone ja kuivain- kokoelma

Kokoelma vuosina 2020-2022 tehtyjä kuvia pesukoneista ja kuivaimista. Kaikki koneet kokonaan itse mallinnettuja CAD-piirustusten pohjalta. Koneiden kuvia on käytetty Talpetin esitteissä yleensä valkoisella taustalla.

Isometrinen kuvitus

Kuvalla haluttiin esittää asiakkaan osaamista arktisten satamien jääkontrollissa. Isometrinen kuvitustyyli sopi hyvin esitystyyliksi, koska jokainen osa-alue oli yhtä tärkeä ja lisäksi taustan rakennukset eivät esitä mitään tiettyä satamaa tai suunnitelmaa.

Arkkitehtuurivisualisointi

Kuvia interiööreistä ja ulkotiloista.

Infografiikkakuvitus

Kuvassa piti esittää iskevässä ja kompaktissa muodossa Suomeen suunniteltujen suurien infrastruktuuriprojektien kustannuksia ja hyötyjä toisiinsa verrattuna.

Kokoonpanokuvat

Osa lampun kokoonpanokuvasta ja asennusvaihtoehdoista. Tehty prototyypin perusteella asennuksen eri vaiheista.

Viivapiirustukset

Värilliset esityskuvat 3D-malleista ja CAD-piirustuksista.

Konseptiluonnokset

Nopeat konseptiluonnokset pienistä ja suurista ja uniikeista projekteista.

3D mallinnus: Perustuksia

Kaksi kuvaa erilaisista perustusratkaisuista. Projekti sisälsi yli 20 erilaista perustusta.